Zwijmelen

Een aantal weken geleden werd in de familie een muzikantje geboren. Tenminste, dat hij muzikaal is ga ik van uit. Zijn vader is zanger/gitarist/componist en zijn moeder is een symfonie van schoonheid, gratie en vriendelijkheid. Dit mooie jongetje, hun gezamenlijke compositie, heet Fender Rae. Ik was graag heel persoonlijk gaan feliciteren, maar dat is in deze tijd niet zo heel verstandig, dus ik heb een heel persoonlijk felicitatiekaartje gemaakt, er een heel lieve knuffel bij gehaakt en dat meegegeven met de heel geweldige oma van het heel kleine muzikantje.

Felicitatiekaartje

Kort daarna zag ik dat Remco, de zanger/gitarist/componist/vader, een prachtig nummer voor zijn zoon geschreven en opgenomen heeft. Misschien niet de doorsnee zwijmel, maar ik kan het niet laten het nummer met jullie te delen. Er zit zoveel soul in dit lied, en zoveel liefde, daar ga je vanzelf bij zwijmelen.

Ik heb toestemming van de ouders om de foto’s die zij speciaal voor mij gemaakt hebben aan jullie te laten zien. Hoe lief is dat 😉

Fender en knuffie
Fender zwijmelt bij knuffie 😉

Natuurlijk hoop ik stiekem dat het zijn lievelingsknuffel wordt 😉

10 gedachten over “Zwijmelen

  1. Waar taal, muziek en het nieuwe leven, zó samen komen en mag worden gedeeld…..wordt de weg van het leven geplaveid met liefde, licht en een hoopvolle toekomst. Prachtige blog Anja en bij die foto’s blijf ik nog even zwijmelen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie